Door ervaring wijzer geworden

Hein Dijksterhuis

Hein (1965) is Executive Coach, Consultant, voormalig wereldkampioen zeilen in de Flying Dutchman en schrijver. Hij studeerde psychologie aan de VU.

Vanuit de Global Leaders Academy (UK) heeft hij de afgelopen jaren CEO’s samengebracht in ‘CEO-circles’ waarin hij met hen strategische en persoonlijke uitdagingen onderzocht en verder bracht. Op strategisch niveau begeleidt hij de top van organisaties in binnen en buitenland. Hij is ervan overtuigd dat er geen organisatieverandering zonder persoonlijke verandering plaatsvindt. Daarom heeft hij zich gespecialiseerd in het coachen van bestuurders en topmanagers. Hij is een autoriteit in het ‘U proces’: een proces ontwikkeld aan het MIT in Boston om duurzame verandering te realiseren.

Hein werd Wereldkampioen zeilen maar moest die carrière afbreken toen hij met ernstige hartritme stoornissen geconfronteerd werd. Door verandering in leefstijl en meditatie is hij inmiddels weer in staat op niveau te sporten.

 

Timo de Grefte

Timo  (1962) studeerde psychologie aan de VU. Hij vond organisaties en vooral hoe mensen daarin werken, interessanter dan individuele hulpverlening. Daarom begint hij zijn loopbaan bij TwijnstraGudde, waar hij als Partner kennisintensieve, professionele organisaties bijstond op het gebied van strategie, organisatie-ontwikkeling en management development. Vervolgens trad hij in 2000 toe tot de directie van voedingsbedrijf Wessanen, waar hij verantwoordelijk was voor Corporate Development en Corporate Communicatie. In 2006 koos hij voor een hele andere richting; hij werd voorzitter Raad van Bestuur van een grote instelling voor Geestelijke Gezondheidszorg. Van 2016 tot 2019 is hij Chief HR Officer van de PON Holdings.

Hij heeft twee keer met Kanker te maken gehad. Eind 2002 openbaarde zich zaadbalkanker. Het kwam terug in 2012. Hij is nu genezen. De ziekte heeft hem nooit in de weg gestaan; het is voor hem een les in leiderschap die hij graag deelt met anderen.